December igen

Jaha nu är det december ännu en gång. Julgranar, paket, ljusstakar. Allt som är mysigt ska fram. Någon som har sett julkalendern? Den verkar riktigt bra måste jag säga :D

Någon som var vem SHAHRUKH KHAN är? Han är den snyggaste och bästa skådespelaren på heeela jorden :D Jag blev kär i honom nu i veckan när jag tittade på Tid av Glädje Tid av Sorg :)

Han är en Bollywood skådespelare så det är väldigt svårt att få tag i hans filmer. Jag har kollat i nästan alla affärer som jag kan komme på, och om det är någon som har några förslag på vart jag kan hitta hans filmer så kommentera gärna :D

Idag har jag bakat pepparkakor precis som vilken vanlig tjej som helst, fastän smärtan gnager i en. Jag förstår inte meningen med att leva. Varför finnas här utan syfte? I alla fall vet jag inte vilket syfta jag har än så länge, men jag skulle gärna vilja veta.

Jag försöker tänka lite som hinduerna, Hare Krishna inriktningen. Vi bara drömmer, detta är bara temporärt. Vår själ bara styr en kropp och ska snart återända till universums trygghet. Dock är jag mer vetenskapligt lagt och har svårt att tro på sånt där, men man kan ju aldrig sluta hoppas.

Hoppet är ju det sista som lämnar människan, kom ihåg det! :)

Ha det bra!


RSS 2.0