2012 - Jordens undergång?

Det finns många teorier om att jorden kommer gå under 2012, närmare bestämt den 21 december 2012. I det här inlägget kommer jag att ta upp en utav dessa teorier:

Det finns en planet, eller en sorts stjärna, som heter Nibiru. Den håller på att närma sig vårt solsystem och syns redan från Antarktis. Nasa vet naturligtvis om det men försöker tysta ned Nibirus existens för att inte skapa panik.

Nibiru rör sig i en lång bana runt vårt solsystem och återkommer regelbundet var 3600 år. Nästa gång den kommer förbi jorden är 2012. Planetens bana ändras lite för varje gång, och nästa gång beräknas den komma alldeles för nära vårt kraftfällt.
Konsekvenserna sägs bli en polskiftning.

Polskiftning innebär att nordpolen skiftar och blir sydpolen, och sydpolen blir nordpolen. Det skulle innebära stora naturkatastrofer, såsom jordbävningar, tsunamis, tornados och orkaner. Det skulle också bli mycket värmare på jorden. Detta har hänt en gång innan, och före den polskiftningen så låg Antarktis vid ekvatorn.

Forskarna har räknat ut att Nibiru inte kommer att lämna oss förrän 2014, och vid den tiden kan upp till 2/3 av befolkningen ha dött i dessa katastrofer. Detta är naturligtvis ingenting man vet säkert. Det är bara en teori. Den stora frågan är: Stämmer den?







Meningen med livet

Vad är meningen med livet? Varför finns vi till? Var vi skapade för ett syfte, eller bara därför att...
Kanske det är så att vi föds utan mening, men våra handlingar och val i livet skapar mening. Vi påverkar varandra och tillsammans går våra liv ihop till en mängd trådar likt ett spindelnät. Vi behöver varandra, och utan alla så blir inte nätet komplett.

Någon annan som kan tänka sig att dela med sig av sina idéer om varför vi finns till?



Vem är jag?

Jag är en mycket känslig och blyg tjej på 18 år, som är HSP = Highly Sensitive Person. För er som inte vet vad HSP är:

En HSP ser detaljer mycket enklare och fortare än de människor som inte är HSPs, eftersom deras hjärnor arbetar på ett annat sätt. De är ofta mycket lugna, men är inte alltid blyga även om de kan verka vara det.
En HSP är plikttrogen, men gör ofta fel om någon tittar på. De kan också förstå människokänslor djupare än vanliga människor och har ibland svårt för att ta kritik.
Eftersom de bearbetar synintryck mer än vanliga människor, så blir de snabbt trötta och behöver få vara för sig själva en stund. De klarar inte att vara "på" så länge.
De är oftast kreativare än vanliga människor och har lättare för att bli t.ex. författare.

Om du känner igen dig i lite av det jag berättade så är det möjligt att du också är en HSP.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0